Meer resultaten voor curves deventer

 
curves deventer
Curves Curves Curves Korting Korting Korting met met met Salland Salland Salland zorgverzekering. zorgverzekering. zorgverzekering.
Curves is een sportschool met een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. In 30 minuten doet u een total body work-out, ondersteund door een coach. Hierin wordt kracht en duurzame conditietraining gecombineerd door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Met haar vernieuwende wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling. De work-out kan worden aangevuld met een flexibel maaltijdplan dat een goede aanvulling biedt op het sporten. Uw voordeel bij Curves Deventer. Gratis inschrijven ter waarde van 49., Een maand gratis sporten proefmaand.
personal training deventer
DeventerWijzer. Fitness voor vrouwen Curves Deventer Centrum Wijkwinkel Deventer.
Organisatie: Curves Deventer Centrum. Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Bij Curves combineren vrouwen kracht en duurzame conditietraining door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Met haar vernieuwende wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling en maakt hiermee een eind aan blijvend diëten.
seo
De club Curves Deventer Centrum.
Geef je vrijblijvend op voor ons gratis e-mail magazine! Curves Deventer Centrum bevindt zich aan de Diepenveenseeweg. Vrouwen van alle leeftijden, soorten en maten volgen hier de Curves training om gezond te blijven, af te vallen en zichzelf beter te voelen.
Curves De Scheg.
Home Andere activiteiten Curves. Andere activiteiten in De Scheg. Curves zit gevestigd bij de kunstijsbaan De Scheg. Curves biedt een complete cardio en krachttraining aan in slechts 30 minuten speciaal voor vrouwen, waarbij je iedere keer tot 500 calorieën verbrandt.
DeventerWijzer.
DeventerWijzer helpt inwoners, professionals en vrijwilligers om de weg te vinden in het grote aanbod op het gebied van wonen, welzijn, zorg, werk en geldzaken. DeventerWijzer is de opvolger van WijkwinkelDeventer.nl en wordt beheerd door de Bibliotheek Deventer in opdracht van gemeente Deventer.
Locatie Openingstijden Curves Deventer Centrum.
9.00 uur 13.00 uur en van 16.00 uur 20.00 uur. 9.00 uur 13.00 uur en van 16.00 uur 19.00 uur. 9.00 uur 12.00 uur. Laatste training 30 minuten voor sluitingstijd. Dinsdag 10.00 uur, woensdag 19.00 uur en donderdag 19.00 uur. Curves Deventer Centrum.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Neem contact op Curves Deventer Centrum.
Curves Deventer Centrum. 7413 AP Deventer. Geef je vrijblijvend op voor ons gratis e-mail magazine! Neem contact op. Ben je al lid bij Curves en wil je een wijziging aanbrengen in je lidmaatschap? Ga dan persoonlijk naar je eigen club.
Locatie Openingstijden Curves Deventer Oost.
9.00 uur 13.00 uur en van 16.00 uur 19.00 uur. 9.00 uur 12.00 uur. Laatste training 30 minuten voor sluitingstijd. Zumbalessen Maandag en dinsdag 19.00 uur en woensdag 10.00 uur. Op de volgende dagen zal Curves Deventer gesloten zijn.: Maandag 28 maart Tweede Paasdag.

Contacteer ons